SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES 2019

 

FRANQUÍCIES, DESFRESSES I EGOS. ( saló del cinema i les sèries 2019)

 

De vegades un es pregunta... però perquè he vingut jo aquí? Que hi faig, no soc una persona prou anormal tal i com s’ha de ser? La resposta es simple curiositat, simplement curiositat, veure si ha canviat quelcom d’un any per l’altre si per millor o per pitjor, quines novetats i tendències ( tot i que a mi les tendències me la porten fluixa ) i si, vaig caure i hi vaig anar, vaig agafar les meves cameretes i hau, cap a la Farga que fa baixada! I allà em vaig presentar.

Aquest any el saló s’ha celebrat uns mesos més tard, si els altres anys es va celebrar a finals de gener/començaments de febrer aquest any ens han volgut estalviar pluges i freds i l’han traslladat a mitjans de maig aprofitant un suposat bon temps que no va fer (pluja, pedra i vent, de conya) i vet aquí que la gent ha respost, potser no tant com els darrers anys, però ha respost , han anat allà, s’ha pogut visitar paradetes, assistir a tallers, xerrades - especialment interessan laU+0020errada sobre STOP MOTION que van donar Jordi Bernad i Sergio Lara, interessants també les exposicions i atteliers de maquillatge artesanal en que el públic es podia maquillar ja fos de zombie o de soci del barça.

Tambè hi va haver concurs de disfresses que ara es veu que ara es diu COSPLAY però que jo en seguirè dient disfresses , a mi m’hauria agradat anar disfressat, potser de Lebowski o de Pilip Marlowe però clar, si hagués anat de Lebowski no m’haurien deixat entrar per guarro i hippie i de Marlowe..., be, amb la gabardina i tot plegat m’harien pres o be per un exibicionista o be per un d’aquells que regalen caramels a les portes dels col·legis, així que res he anat vestit normal com tot bon psicòpata.

La veritat es que si be cap dels tres dies que vaig anar allà sabia que hi feia allà tambè he de reconeixer que no em vaig avorrir ni un sol moment, que si ara vas a veure els nois de PLANETA IMPRO, que si especialistes en acció, que si trobar un bon pla per fer unes quantes fotografies, descobrir que m’he deixat els carrets a casa i recordar que les càmeres no van amb carrets....

en fi una bona estada, una estada que sempre es millor amb els amics de CHAPARRA ENTERTAIMENT, que en Dani Moreno es un festival en si mateix i aprofita el salò per rodar algunes escenes del seu proper film BRUTAL DOCTOR, ganes en tinc.

I així, entre xerrades i converses, passejos, xafardejar... va passar el saló, un saló que malgrat haver-se celebrat uns masos més tard va semblar fet una mica depresa i corrents, però per sort San Xenomorf era amb nosaltres i malgrat tot ha sortit prou bè.

Fins l’any que bé!! o no, o si, ves a saber, que encara falta.