SALÓ DEL CIUNEMA I LES SÈRIES 2018

3er SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES DE L’HOSPITALET.

 

Si be, soc feble ho reconec, he aguantat 2 anys però al tercer no m’he pogut aguantar més i hi he caigut, per fi he anat al SALÓ DEL CINEMA I LES SÈRIES de la farga de l’Hospitalet i... he de ser sincer m’he quedat amb ganes de més , que si que pot semblar molt banal , que hi ha molt de MERCHANDISING que es molt cosa de frickyes i també de freacks (freack power!!!!), de fet hi havia coses per tothom i per tots els gustos, els stands estaven.... però que faig? Estic parlant de merchandising? Però que em passa? Potser no soc una persona seriosa? No, noho soc, ho reconec, soc bastant ganàpia, per això m’ha agradat passejar per allà, xafardejant, xerrant, gran Dani Moreno a l’estand de CHAPARRA ENTERTAIMENT que sempre es un goig , o les exposicions sobre HARRY POTTER o la sèrie V o el meravellós estand de AMARANTOO un estand de..... flipbooks, es a dir, uns llibrets allargats en que una sèrie de fotogrames de famosos films fantàstics i no fantàstics antics, de la època muda o els anys 30 o 40, icònics tots ells, força estimulants.

I també naturalment les sèries de moda, com JOC DE TRONS (joc de trons es un joc en que cinc persones es mengen deu plats de mongetes cada un i el que deixi anar el tro més fort guanya), o de la mítica STAR TRECK, o un estand dels CINEMES TEXAS de Barcelona en que es celebraven una sèrie de projeccions en 35 mil·límetres ( quan m’anava projectaven un episodi de la sèrie de finals dels 70 GALÀCTICA, que tot sigui dit era molt tontorrona), també estands de fotografia, efectes especials, maquillatge, vestuari, bestiari, producció acadèmies associacions.... tot el que pugui tenir a veure amb el cinema i la seva gent, allà tot ficat.

Un no pot explicar gran cosa d’un esdeveniment així, almenys no pas parlar-ne a nivell tècnic, a aquests esdeveniments un no ha de pensar massa, simplement gaudir, mirant les paradetes, amb la gent de planeta impro fent espectacle a l’escenari, veient els voluntaris voluntariosos passejant-se amb disfresses ja sigui de LA GUERRA DE LES GALÀXIES, de SUPER HEROIS ( que gran ets DEATH POOL) o del SENYOR DELS ANELLS o STARGATE o alguns personatges Disney... era simplement passejar, mirar, gaudir i xerrar, al cap i a la fi es pot dir que hi vaig anar «verge» i em va agradar, però no ho vaig poder gaudir prou, anava massa perdut en alguns moments i se’m van escapar algunes xerrades i esdeveniments, però com va dir el poeta.... A LA PROPERA MILLOR, o va ser Casanova?.